Badrumsrenovering i Flen, Malmköping, Hälleforsnäs med omnejd

Utför komplett badrumsrenovering i Flen tillsammans med Nybble Bygg. Vi erbjuder allt från design till färdigställande med högsta kvalitetsstandard

Dubblahandfat

Varför välja Nybble Bygg ?

Nybble Bygg, din pålitliga partner för badrumsrenovering i Flen. Med år av erfarenhet och ett team av skickliga hantverkare är vi specialiserade på att förvandla badrum till moderna och funktionella utrymmen. Att välja en lokal entreprenör som Nybble Bygg innebär att du får personlig service.

  • Hembesök inför varje badrumsrenovering
  • Helhetslösningar
  • Alltid fastpris
  • Kvalitet och hållbarhet i fokus

Badrumsrenovering med Våtrumscertifikat och Säker Vatten-godkännande

Som totalentreprenör följer vi branschstandarder noggrant i varje uppdrag. Vi samarbetar nära med våra underleverantörer för att säkerställa att ditt badrumsprojekt uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Vi garanterar Våtrumscertifikat för vattentäthet och Säker Vatten-godkända elinstallationer för din trygghet och säkerhet.


Projektering

Som totalentreprenör tar vi på oss huvudansvaret för hela projektets tidsplan, som vi sätter upp i nära samarbete med er. Vi säkerställer att varje steg i badrumsrenoveringen genomförs smidigt och i rätt tid. Med vår professionella projektledning kan ni vara trygga med att ert badrumsprojekt kommer att vara välorganiserat och effektivt.


Totalt ansvar

Vi tar fullt ansvar för hela projektet från start till avslut. Vid färdigställande av entreprenaden tillhandahåller vi garantier enligt upphandlingsunderlaget och överlämnar alla relevanta certifikat. Du kan lita på att vi tar ansvar för att leverera högsta kvalitet och säkerhet i varje detalj av ditt projekt.

99.9%

Kundnöjdhet

50+

Utförda utrymmen med oss som totalentreprenör.

4veckor

Uppskattad arbetstid

Offentliga upphandlingar

Vi erbjuder helhetslösningar för offentliga projekt, inklusive projektering och nära samarbete för att möta era behov.


Privatpersoner

Vi levererar högkvalitativa tjänster för privatpersoner med en dedikerad kontaktperson för att säkerställa kvalitet och en smidig kommunikation.


Bostadsrättföreningar

Våra tjänster omfattar stambyte och tvättstugelösningar för bostadsrättsföreningar, med fokus på kvalitet och tillfredsställelse.


Försäkringsärenden

Vi är en pålitlig långsiktig partner för försäkringsbolag, redo att hantera omfattande projekt och leverera pålitliga resultat.

Materialval för din Badrumsrenovering i Flen

Kakel och Klinkers

Kakel och klinkers erbjuder tidlös skönhet och hållbarhet för ditt badrum. Med en oändlig variation av färger och mönster kan du skapa ett unikt utseende som speglar din personliga stil. Keramik är lätt att underhålla och perfekt för både våta och torra områden.

Våtrumsmatta

Våtrumsmatta är ett praktiskt och kostnadseffektivt val för den som söker både komfort och säkerhet. Den är skön att gå på, reducerar risken för halkolyckor och finns i många olika utföranden. Dessutom är installationen snabb, vilket minskar tiden din renovering tar.

Microcement

Microcement erbjuder en modern och sammanhängande look för ditt badrum. Detta material är perfekt för dig som önskar en sömlös och stilren yta med minimala fogar. Microcement är vattentätt, hållbart och kan appliceras på både golv och väggar för en enhetlig design.

Kombinerat

För en dynamisk och funktionell design kan kombinationen av material, som matta på golvet och kakel på väggen, erbjuda det bästa av två världar. Denna mix ger en balans mellan estetik och praktiska fördelar, där varje material kan väljas för att matcha specifika behov i olika delar av badrummet.

När ska badrummet renoveras?

Badrum bör renoveras vart 20:e år för att förhindra vattenskador och upprätthålla en modern standard. Det är även klokt att ses över badrummet efter 15 år, inte nödvändigtvis för att göra några ingrepp, utan för att säkerställa att allt fortfarande är i gott skick. Denna regelbundna översyn hjälper till att identifiera potentiella problem innan de blir allvarliga, vilket bidrar till att ditt badrum förblir en trivsam och säker del av ditt hem.

Ökar värdet på fastigheten

Att investera i en badrumsrenovering kan ge många fördelar, inte bara för ditt hem utan också för din livskvalitet.

  • Ökad fastighetsvärde: En väl genomförd badrumsrenovering kan betydligt öka ditt hems marknadsvärde. Moderna, välutrustade badrum är en av de främsta faktorerna potentiella köpare tittar på.
  • Förbättrad funktionalitet och estetik: Genom att göra en badrumsrenovering kan ditt badrum bli mer funktionellt och anpassat efter dina behov. Samtidigt förbättras rummets estetik, vilket skapar en mer inbjudande och avkopplande miljö.
  • Energibesparing och hållbarhet: Moderna badrumsinstallationer och material kan minska vatten- och energiförbrukningen. Detta är inte bara bra för miljön utan kan också leda till lägre driftskostnader på lång sikt.


Läs mer på Fastighetsbyrån