Dags att renovera badrum?

Smidiga och pålitliga lösningar

Med oss blir badrumsrenoveringen och stambytet enkelt. Vi ansvarar för hela processen och erbjuder alltid fast pris. Vi fokuserar på kvalitetssäkring och har resurser för inköp, teknik samt kvalitets- och miljöledning. Vårt personliga engagemang och lokala förankring gör oss till det rätta valet.

99.9%

Kundnöjdhet

50+

Utförda utrymmen med oss som totalentreprenör.

4veckor

Uppskattad arbetstid

Hållbara badrumslösningar för lång livslängd

Våra badrumslösningar är utformade för att stå emot tidens påverkan. Med noggrant valda material och professionellt utförda arbeten, strävar vi efter att skapa badrum som håller länge. Vi är stolta över att erbjuda dig en långvarig och hållbar investering

Badrumsrenovering med Våtrumscertifikat och Säker Vatten-godkännande

Som totalentreprenör följer vi branschstandarder noggrant i varje uppdrag. Vi samarbetar nära med våra underleverantörer för att säkerställa att ditt badrumsprojekt uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Vi garanterar Våtrumscertifikat för vattentäthet och Säker Vatten-godkända elinstallationer för din trygghet och säkerhet.


Projektering

Som totalentreprenör tar vi på oss huvudansvaret för hela projektets tidsplan, som vi sätter upp i nära samarbete med er. Vi säkerställer att varje steg i badrumsrenoveringen genomförs smidigt och i rätt tid. Med vår professionella projektledning kan ni vara trygga med att ert badrumsprojekt kommer att vara välorganiserat och effektivt.


Totalt ansvar

Vi tar fullt ansvar för hela projektet från start till avslut. Vid färdigställande av entreprenaden tillhandahåller vi garantier enligt upphandlingsunderlaget och överlämnar alla relevanta certifikat. Du kan lita på att vi tar ansvar för att leverera högsta kvalitet och säkerhet i varje detalj av ditt projekt.

Offentliga upphandlingar

Vi erbjuder helhetslösningar för offentliga projekt, inklusive projektering och nära samarbete för att möta era behov.


Privatpersoner

Vi levererar högkvalitativa tjänster för privatpersoner med en dedikerad kontaktperson för att säkerställa kvalitet och en smidig kommunikation.


Bostadsrättföreningar

Våra tjänster omfattar stambyte och tvättstugelösningar för bostadsrättsföreningar, med fokus på kvalitet och tillfredsställelse.


Försäkringsärenden

Vi är en pålitlig långsiktig partner för försäkringsbolag, redo att hantera omfattande projekt och leverera pålitliga resultat.

Så mycket kostar det att renovera ett badrum

Gästtoalett med WC-stol

118 900:-

Mellanstort badrum

211 900:-

Stort badrum

231 900:-

Redo för ert nästa projekt med oss?

Kontakta oss