Privatperson

Kontaktperson

Under hela projektet har du en och samma kontaktperson, endast direktnummer. Slipp krånglig telefonväxel!

Status

Många av våra privatpersoner renoverar på distans, vi försöker rapportera en gång om dygnet till kund med information i form av bilder och text.

Tidsramar

En avtalad tid är en avtalad tid hos oss. Är det bestämt 11:00 är vi där 10:45.

Slutbesiktning

När arbetet är utfört går vi igenom projektet tillsammans, och de nya installationerna. Vi återkopplar alltid efteråt och pratar med kunden.

Nyproduktion

Helhetslösningar för nyproduktion, det kan vara med lösvirke eller Prefab hus. Vi på Nybble Bygg erbjuder nyckelfärdiga hem från gjuten platta på mark till taket.Idag har vi ett samarbete med en hustillverkare med olika husmodeller när det gäller Prefab hus. 
Under sommaren 2019 kommer det finnas en katalog och beställa hem. 

Om- & tillbyggnad

Helhetslösningar i ert hem är viktigt för er som är privatkunder. Med vår breda kompetens står vi för allt från planering till verklighet, vi sköter även kontakt med er kommun och lämnar in ritningar som är skapade på era tankar. 

Fönster & dörrbyte

Vi erbjuder helhetslösningar när det kommer till fönster och dörrbyten. Vi tillverkar måttbeställda fönster och dörrar precis efter era önskemål. Hos oss hittar ni stort urval av fönster, entrédörrar och garagedörrar. Vi strävar efter hög kvalitet till låga priser. 

Uterum & Trädäck

Uterum ska förespråka året-runt-bruk. Vi är experter på när det gäller bygga om ert uterum till en plats där alla kan trivas tillsammans. En öppen yta med trädäck utan dess like ger det en hemkänsla och en plats där många kvällstimmar kan tillbringas eller kanske en kaffe i morgon solen.

Badrum

Badrummet är en av de bästa investeringarna man kan göra för en fastighet, ett badrum ska vara personligt och anpassas efter familjeförhållanden. Vi har ett brett samarbete med olika leverantörer och hjälper er med badrummet från början tillslut. 

Kök & Matsal

Matlagningen blir mycket roligare när det sker i ett trivsamt och vackert kök. Köket är en stor del av det ideala hemmet, köket ska vara en samlingsplats inför dagen. Vi kollar på att kunna erbjuda special anpassade kök i framtiden. Men nu kan vi hjälpa er riva ut det gamla och montera ert beställda kök från alla leverantörer på marknaden. 

Målning

Vi erbjuder helhetslösningar när det gäller inomhus och utomhus målning. Det kan vara från nyproduktion till en gammal fasad på huset. Men vi stoppar inte där, vi målar även om fönster, dörrar och staket. 

Ytterpanel & Vindskivor

Har panelen blivit rötskadad och blivit ful? Ibland så har det gått för långt och att måla hjälper inte. Vi står till er tjänst och byter ut ytterpanelen på huset. Det bästa med panelbyte är att huset ser ut som nytt igen. 

Markanläggning

Har ni tröttnat på gruset som finns på uppfarten? Marksten ger uppfarten och fastigheten ett enormt lyft och det bästa med marksten är att man slipper oönskad grus i huset. 

Takläggning

Upptäckt läckage på vinden? Ajdå, då har det nog gått för långt men det är absolut inga problem. Takomläggningen brukar även omfattas av avvattningssystem runtom huset. Effektiv avvattning är minst lika nödvändigt att regnvattnet rinner iväg på ett korrekt sätt för att undvika fuktskador på hus och grund.